موتورهای لاکچری، راکبان متفاوت و بازارآشفته

قطعه نیوز: شاید این روزها بیشتر از هر زمان دیگری در گوشه گوشه کشور و شهر شاهد تردد موتورسیکلت هایی هستید که برخی از آنها ظاهری متفاوت و جذاب دارند اما بهتر است بدانید که این موتورها فقط در انحصار عده خاصی از افرادی قرار دارد که علاقه زیادی به موتور و موتورسواری دارند و برای خرید این موتورها به اندازه خرید یک خودرو و بعضا بیشتر هزینه می کنند.

اما از سوی دیگر عده ای از این راکبان از این راه کسب درآمد می کنند و نوع موتور و ارزان بودن آن برایشان بسیار مهم  است. البته ذکر این نکته ضروری است که در دو سال گذشته به علت تصویب قانون های متفاوت برای سازندگان موتور شرایط تولید و به تناوب آن خرید آن تغییر کرده است تا جاییکه علی عرب، عضو هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان موتور درباره علت گرانی موتورسیکلت می‌گوید:«تعداد کارخانه‌های مونتاژ موتورسیکلت در ایران به یک دهم گذشته رسیده است و تعطیلی این کارخانه‌ها ادامه دارد. تعداد مشتریان موتورسیکلت نسبت به پارسال نصف شده و فعالان بازار موتورسیکلت هم می‌گویند که بیشتر مردم برای خرید سراغ موتورهای دست دوم می‌روند.

تولید موتورسیکلت به یک سوم رسید

تولید موتورسیکلت در ایران به یک سوم دو ‌سال قبل رسیده است. آمارهای منتشر شده نشان می‌ دهد در سال‌های ٧۴ تا ٩۴ هر ‌سال چیزی حدود ۵٠٠ تا ۶٠٠ ‌هزار دستگاه موتورسیکلت در کشور تولید می‌شد. این رقم در سال ٩۵ به حدود ٧٠٠‌ هزار دستگاه رسید. اما با ممنوعیت تولید موتورهای کاربراتوری حجم تولید در‌ سال‌های ٩۶ و ٩٧ به چیزی حدود ١٠٠ تا ١۵٠‌ هزار دستگاه در ‌سال رسید.

عضو هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان موتور در این باره هم  می‌گوید:در صورت ادامه این وضع حجم تولید امسال به کمتر از ۵٠‌ هزار دستگاه می‌رسد.تعداد کارخانه‌های مونتاژ موتورسیکلت از ٢٠٠ به ۶٠ و در حال حاضر به کمتر از ٢٠ کارخانه رسیده است که با این روند به چند کارخانه خواهیم رسید.

او تاکید می کند:رشد قیمت موتورسیکلت، قدرت خرید افراد را کاهش داده و عاملی شده تا حجم عرضه و تقاضا و کسب‌وکار واحدهای صنفی موتورسیکلت فروشی به شدت کاهش یابد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.