اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران از فردا

قطعه نیوز: رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی برای تسهیل در آمد و شد خودرو‌ها از فردا در جاده‌های مازندران خبر داد.

سرهنگ قدمی رئیس پلیس راه مازندران گفت: اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا بعدازظهر آغاز می‌شود و تا شنبه ادامه دارد.

قدمی گفت: آمد و شد انواع وسایل نقلیه روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه، جمعه و شنبه ۱۶ و ۱۷ مهر از ساعت ۱۵ تا ۲۴ از مرزن آباد به کرج و آزاد راه تهران – شمال ممنوع و از ساعت ۱۸ تا ۲۴ از کرج (دوراهی شهرستانک) و آزاد راه تهران – شمال به مرزن آباد یکطرفه می‌شود.

قدمی ادامه اعمال محدودیت ترافیکی در روز‌های جمعه و شنبه ۱۸ و ۱۹ مهر در جاده چالوس اشاره کرد و افزود: رفت و آمد تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ۲ بامداد روز شنبه ۱۹ مهر از کرج و ابتدای آزاد راه تهران – شمال به مرزن آباد ممنوع می‌شود.

وی گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ تا ۲ بامداد روز‌های بعد از مرزن آباد به کرج و آزاد راه تهران – شمال یکطرفه خواهد شد.

رئیس پلیس راه مازندران افزود: آمد وشد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثناء حاملین مواد سوختی و یا فاسدشدنی از جاده کرج – چالوس و بالعکس کماکان ممنوع است.

منبع: ایلنا


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=8520

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.