۳۸ میلیارد ریال جریمه احتکار خودرو در شیراز

قطعه نیوز: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از جریمه ۳۸ میلیارد ریالی یک محتکر خودرو در این استان خبر داد.

غلامرضا سالاری گفت: به دنبال دریافت گزارشی مبنی بر دپوی تعداد زیادی خودروی صفر کیلومتر در یک انبار، گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان به همراه مأمورین پلیس آگاهی فارس وارد عمل شدند.

وی افزود: طی بازرسی از انبار مورد نظر تعداد ۱۶۰ دستگاه خودروی صفر کیلومتر کشف و پرونده‌ای در تعزیرات حکومتی فارس تشکیل شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی فارس گفت: طبق بررسی‌ها مشخص شد که خودروهای مکشوفه متعلق به یکی از نمایندگی‌های فروش خودرو است، با احضار مسئول این نمایندگی به تعزیرات، تحقیقاتی پیرامون موضوع انجام و نهایتاً مشخص شد که خودروهای مکشوفه به قصد گران فروشی و سو استفاده از شرایط بازار احتکار شده است.

سالاری اضافه کرد: با تکمیل تحقیقات و محرز شدن تخلف، شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه ۳۸ میلیارد ریالی مسئول این نمایندگی و الزام به عرضه خودروها در بازار صادر کرد و حکم صادره نیز در شعبه تجدید تأیید شد.

منبع: مهر


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=8247

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.