فروش خودروهای الکتریکی ساخت چینِ تسلا ۹.۹درصد افزایش یافت

این جهش، بزرگ‌ترین رشد سالانه تسلا در ۱۴ ماه اخیر محسوب می‌شود.

قطعه نیوز: شرکت تسلا گزارش داده است که فروش خودروهای برقی ساخت کارخانه‌اش در شانگهای در ماه نوامبر ۲۰۲۵ نسبت به نوامبر ۲۰۲۴، ۹.۹٪ افزایش داشته است.

این جهش، بزرگ‌ترین رشد سالانه تسلا در ۱۴ ماه اخیر محسوب می‌شود.

بخش عمده افزایش فروش مربوط به مدل‌های پرفروش این شرکت یعنی تسلا مدل 3 و تسلا مدل Y بود که در کارخانهٔ شانگهای مونتاژ می‌شوند. داده‌های منتشرشده نشان می‌دهند فروش این دو مدل — از جمله خودروهایی که برای صادرات به اروپا و بازارهای دیگر تولید می‌شوند — نسبت به ماه قبل (اکتبر) حدود ۴۱٪ رشد داشته است.

یکی از دلایل این رشد، عرضه نسخه‌های جدید با مشخصات متفاوت بود؛ از جمله نسخهٔ «دوربرد با دیفرانسیل عقب» (RWD long-range) از مدل Y و همچنین نسخهٔ شش‌نفره‌ی مدل Y L که اخیراً وارد بازار چین شده است.

با این حال، تسلا هنوز با فشار رقابتی شدید در بازار مواجه است. رقبای چینی مثل BYD و شیائومی در چین و بازارهای بین‌المللی در حال گسترش هستند — که بر سهم بازار و آینده‌ی تسلا تأثیر می‌گذارد.

 

 

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=34363

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.