فولکس‌واگن در رقابت عقب افتاده؛ برنامه بزرگ برای بازگشت تا ۲۰۲۷

خودروساز آلمانی با معرفی ۹ مدل جدید، از جمله دو خودروی کاملاً برقی، قصد دارد جایگاه خود را در بازار پس بگیرد

فولکس‌واگن از زمان رسوایی دیزل‌گیت و با ظهور خودروهای برقی و رقابت فزاینده چینی، جایگاه پیشین خود را از دست داده است. در پاسخ، این خودروساز آلمانی برنامه‌ای تحت عنوان “Triple A” (شتاب گرفتن، حمله و دستیابی) را اعلام کرده تا تا سال ۲۰۲۷ نه مدل جدید، از جمله دو خودروی کاملاً برقی (ID.2 در ۲۰۲۶ و ID.1 در ۲۰۲۷) به بازار عرضه کند. همچنین نسل دوم T-Roc، که آخرین خودروی جدید با موتور احتراقی محسوب می‌شود، در این برنامه جایگاه ویژه‌ای دارد. در کنار این تغییرات، فولکس‌واگن قصد دارد با تولید گلف برقی در ولفسبورگ و انتقال تولید گلف فعلی به مکزیک، مشکلات نرم‌افزاری گذشته را پشت سر گذاشته و به عنوان برند پیشرو فناوری در بخش تولید انبوه در دهه آینده شناخته شود.

قطعه نیوز : از زمان رسوایی دیزل‌گیت، فولکس‌واگن دیگر آن نیروی بلامنازع اروپا که همگان به آن عادت داشتند، نبوده است. ظهور خودروهای برقی و رقابت شدید چین، این شرکت را غافلگیر کرد، و سری ID از خودروهای الکتریکی آن نیز با واکنش سردی مواجه شد. اکنون فولکس‌واگن اعتراف می‌کند که نیاز به جبران فاصله دارد و در حال تدوین برنامه‌ای برای بازگشت به دوران اوج خود است. این برنامه Triple A نام دارد که شامل سه مرحله است: *شتاب گرفتن (Accelerate)، حمله (Attack) و دستیابی (Achieve).
 فولکس‌واگن قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ نه مدل جدید را روانه بازار کند که دو مدل از آن‌ها کاملاً الکتریکی خواهند بود مدل ID.2 در سال ۲۰۲۶ و مدل ID.1 که به‌تازگی معرفی شده، در سال ۲۰۲۷ عرضه می‌شوند. پیش از ورود این دو خودروی الکتریکی ارزان‌قیمت، اولین اقدام، معرفی نسل دوم T-Roc خواهد بود. فولکس‌واگن این کراس‌اوور کامپکت را آخرین مدل جدید خود با موتور احتراقی معرفی کرده است. با توجه به اینکه سال گذشته در اروپا این مدل تقریباً به‌اندازه گلف محبوب بود، اهمیت زیادی برای این برند دارد.
این هفته، در جلسه‌ای با کارکنان کارخانه ولفسبورگ، توماس شفر، مدیرعامل فولکس‌واگن، اطمینان داد که این سایت تولیدی آینده‌ای روشن دارد، حتی با وجود اینکه تولید گلف فعلی در سال ۲۰۲۷ به مکزیک منتقل خواهد شد. گلف کاملاً برقی قرار است در ولفسبورگ و بر پایه پلتفرم مقیاس‌پذیر جدید گروه فولکس‌واگن (SSP) ساخته شود. نسل نهم این مدل، که با همکاری شرکت ریویان (Rivian) توسعه می‌یابد، موتورهای احتراقی را کنار گذاشته و صرفاً به‌عنوان یک خودروی برقی عرضه خواهد شد.
بااین‌حال، بازگشت نسخه برقی گلف (e-Golf) تا اواخر دهه جاری اتفاق نخواهد افتاد. فولکس‌واگن همچنین تأیید کرده که مدل برقی T-Roc در برنامه قرار دارد، اما عرضه این کراس‌اوور الکتریکی هم در آینده نزدیک نخواهد بود. مدل‌های جدید بخشی از یک گسترش هدفمند در خط تولید هستند. بدون شک، تا زمانی که این خودروهای برقی جدید به بازار برسند، رقابت سخت‌تر خواهد شد و این فقط مربوط به خودروسازان چینی نیست، بلکه شامل رقابت اروپایی‌ها هم می‌شود.
به‌عنوان مثال، رنو اخیراً سرمایه‌گذاری‌های خود در خودروهای برقی را افزایش داده، درحالی‌که فولکس‌واگن هنوز در حال معرفی خودرویی است که تا سال ۲۰۲۷ عرضه نخواهد شد. مدل جدید Twingo، که بازار هدف آن خودروهای برقی ۲۰,۰۰۰ یورویی است، یک سال زودتر از ID.1 در ۲۰۲۶ به بازار خواهد آمد. مدل رنو ۵ بازطراحی‌شده از همین حالا در دسترس است، درحالی‌که مدل ID.2 با قیمت ۲۵,۰۰۰ یورو هنوز حداقل یک سال دیگر تا عرضه فاصله دارد. رنو همچنین مدل Renault 4 را به‌عنوان یک کراس‌اوور برقی ارزان‌قیمت بازخواهد گرداند.
در سال‌های اخیر، مشکلات نرم‌افزاری عرضه چندین محصول فولکس‌واگن را تحت‌الشعاع قرار داده است. بااین‌حال، این خودروساز آلمانی قصد دارد با پشت سر گذاشتن این مشکلات، تا پایان دهه به برند پیشرو فناوری در بخش تولید انبوه تبدیل شود. فولکس‌واگن از آن دسته شرکت‌هایی است که بیش‌ازحد بزرگ است که شکست بخورد. با وجود چندین سال دشوار، اگر بتواند راهبرد خود را اصلاح کند، همچنان توانایی بازگشت به جایگاه برتر را خواهد داشت.

مترجم : ناهید احمدی
منبع : motor1.com

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=31903

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.