نمایش سوپراسپرت خیره‌کننده آلفا رومئو ۳۳ استراداله

آلخاندرو مدیر طراحی آلفا رومئو استراداله می‌گوید : ادای احترام‌ به سبک‌های قدیمی مانند ۳۳ استراداله در طراحی‌های جدید در دستور کار است. مردی که مسئول زیبایی آینده‌ی آلفاها است، خوشحال است که از گذشته الهام بگیرد.

قطعه نیوز: در جشنواره سرعت گوودوود ۲۰۲۴ در بریتانیا، سوپراسپرت خیره‌کننده آلفا رومئو ۳۳ استراداله برای اولین بار به نمایش درآمد. تمامی ۳۳ نمونه آن به فروش رفته‌اند، با تقسیم ۷۰/۳۰ به نفع نسخه بنزینی V6 نسبت به نسخه الکتریکی. با آلخاندرو مسونرو-رومانوس، رئیس طراحی، درباره برنامه‌های بعدی او صحبت کردیم.

 

طراحی کدام کار سخت‌تری است: یک سوپراسپرت که ادای احترام به یک قطعه تاریخی دارد یا یک خودروی معمولی مانند جونیور؟

طراحی یک سوپراسپرت سخت است، اما صادقانه بگویم، گاهی اوقات طراحی یک خودروی کوچک برای همه سخت‌تر است. وقتی کاری مانند [۳۳ استراداله] انجام می‌دهید، البته باید به خودروی اصلی ادای احترام کنید، اما محدودیت‌های خاصی که در طراحی یک خودروی کوچک که باید مورد پسند بسیاری از افراد با نیازها و محدودیت‌های مالی مختلف باشد، ندارید. اما تیم‌ها همان تیم‌ها هستند. افرادی که جونیور را طراحی می‌کنند همان افرادی هستند که ۳۳ را طراحی می‌کنند. اما طراحی یک خودروی اسپرت بسیار لذت‌بخش است.

چالش‌های طراحی یک سوپراسپرت که باید یک موتور احتراقی یا باتری‌ها را در خود جای دهد چیست؟

محدودیت‌ها در واقع بسیار مشابه هستند زیرا حتی در یک خودروی الکتریکی، باید سیستم خنک‌کننده برای باتری‌ها داشته باشید. شروع پروژه با دانستن اینکه باید هر دو را انجام دهید، آسان‌تر از این است که ابتدا یک [سوپراسپرت بنزینی] بسازید و سپس آن را به [الکتریکی] تبدیل کنید. از ابتدا می‌دانستیم که خودرو دو منبع نیروی محرکه و دو نوع موتور خواهد داشت. از نظر آیرودینامیکی، هر دو به یک شکل عمل می‌کنند، باید موتور یا باتری‌ها را خنک کنند. بنابراین تفاوتی بین دو طراحی وجود ندارد، به جز این که نسخه الکتریکی فاقد لوله‌های اگزوز است.

فلیویو مانزونی، رئیس طراحی فراری، اخیراً به ما گفت که بزرگترین مشکلش قرار دادن رادارها و سنسورهای جلو در طراحی‌هایش است. آیا این موضوع شما را هم اذیت می‌کند؟

من با فلیویو موافقم! این مشکل فقط محدود به جلوی خودرو نیست، بلکه در کنارها و پشت خودرو نیز وجود دارد، دوربین‌ها و سنسورها همه‌جا هستند و باید آنها را در موقعیت مناسب یکپارچه کنیم و سطح جلوی خودرو نباید هیچ مانعی داشته باشد.تمرکز بزرگ دیگر، آیرودینامیک است. این روزها ما درباره باتری صحبت می‌کنیم، که می‌توانم بگویم حتی مهم‌تر از مصرف سوخت است. بنابراین برد (باتری) بسیار مهم است و هر کیلومتری که بتوانیم از نظر برد به دست آوریم، آن را ارزشمند می‌دانیم.

در حال حاضر باید بر روی آیرودینامیک تمرکز کنیم، اما اگر پیشرفت عظیمی در فناوری باتری رخ دهد، آیا می‌توانید فقط بر روی طراحی زیباترین خودروها تمرکز کنید؟

فکر می‌کنم که همچنان به دنبال افزایش برد خواهیم بود. حتی اگر در آینده، بگوییم ۲۰ سال دیگر باتری‌های بهتر یا فناوری با بهره‌وری بالاتری خواهیم داشت، همچنان به دنبال افزایش برد خواهیم بود، این فشار همیشگی با ما خواهد بود.

اکنون که شما ۳۳ استراداله را تولید کرده‌اید، آیا خودروهای کلاسیک دیگری از آرشیو شرکت آلفا وجود دارند که دوست دارید به زندگی بازگردانید؟

می‌توانم به شما بگویم که من عاشق TZ هستم. سه سال پیش ما شروع کردیم به طراحی خودرویی که به نوعی نماد باشد، اما ما این کار را برای یک بار انجام نمی‌دهیم‌ که بعد از آن متوقفش‌کنیم. ما این نوع کارها را ادامه می‌دهیم، زیرا فناوری آن ‌را در اختیار داریم و نشان داده‌ایم که با تیمی کوچک اما مشتاق قادر به انجام آن هستیم.

 

 

 

 

منبع : TopGear

مترجم: ناهید احمدی

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=29925

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.