نمایندگی‌های برتر گروه بازرگانی اورینتال معرفی شدند

گروه بازرگانی اورینتال در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات تهران از دو نماینده برتر این شرکت تقدیر کرد

گروه بازرگانی اورینتال به صورت تخصصی در سه گروه قطعات چراغ، آینه و قطعات پلیمری بدنه در حوزه خودرو های داخلی فعالیت می‌کند.

قطعه نیوز: گروه بازرگانی اورینتال در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات تهران از دو نماینده برتر این شرکت تقدیر کرد.

بر این اساس شرکت ستاره قطعات بنیس(بی‌نی‌سی) و شرکت آذین قطعه پاسارگاد با توجه به عملکرد در حوزه فروش و توزیع قطعات اصلی گروه چراغ، آینه و قطعات پلیمری خودرو های داخلی در سطح کشور،  به‌عنوان نماینده‌های برتر سال ۱۴۰۲ معرفی شدند.

گفتنی است گروه بازرگانی اورینتال در سال ۱۴۰۲ کار خود را با رسالت تامین و توزیع قطعات اصلی آغاز کرد. این شرکت به صورت تخصصی در سه گروه قطعات چراغ، آینه و قطعات پلیمری بدنه در حوزه خودرو های داخلی فعالیت می‌کند.

در حال حاضر تمرکز این مجموعه تنها بر تامین قطعات اصلی OEM است.

سعید شهراد منش مدیر گروه بازرگانی اورینتال درباره شروع به کار فعالیت های این شرکت، بیان کرد: ما این شرکت را در سال ۱۴۰۲ تاسیس کردیم. رسالت اصلی این مجموعه در بازار ایران، تامین و توزیع قطعات اصلی بوده به این مفهوم که ما صرفا در این برند نسبت به تامین قطعات اصلی (OEM) اقدام می‌کنیم و محصولات برند اورینتال صرفا از تولید کنندگان اصلی قطعات دو خودرو ساز بزرگ کشور یعنی ایران‌خودرو و سایپا بوده است.

او با اشاره به این قطعات گفت: قطعات OEM قطعاتی هستند که راهی خط تولید می‌شوند، یعنی در گروه بازرگانی اورینتال هیچ کالای غیراصلی به بازار ارائه نمی‌شود.

شهراد‌منش همچنین درباره نحوه حضور در بازار اظهار کرد: ما در نخستین سال حضور در بازار موفق به کسب دو نمایندگی انحصاری از دو برند مطرح قطعه‌سازی ایران شامل برند تندیس تهران فام که از تولیدکنندگان برتر گروه آینه، چراغ و تزئینات است و برند قدیمی و معروف رهیاب گشتیم که توزیع قطعات این دو برند در مارکت ایران به صورت انحصارا توسط گروه بازرگانی اورینتال اتفاق می‌افتد که البته در حال مذاکره با شرکای تجاری جدید جهت توسعه شبکه تامین این شرکت هستیم.

مدیر گروه بازرگانی اورینتال در خصوص شبکه نمایندگی این شرکت گفت: با تلاش صورت گرفته توانستیم شبکه فروشی متشکل از ۲۶ نمایندگی فعال در ۱۸ استان کشور تاسیس کنیم و همچنان در حال توسعه شبکه فروش هستیم.

او درباره نحوه انتخاب قطعات قابل عرضه گفت: یک؛ به لحاظ کیفی و دو؛ به لحاظ مقبولیت قطعه، محبوبیت قطعه و نیاز بازار بررسی همه جانبه توسط تیم تحقیقات بازار صورت گرفته و پس از آن جمع بندی لازم برای ورود قطعات به سبد محصولات انجام می شود.

شهراد‌منش تصریح کرد: جدیدترین محصولات ما چراغ جلوی خودروی سورن پلاس و چراغ عقب سورن پلاس است که در حال حاضر روی خط است و تنها برای ایران خودرو ارسال می‌شود و البته بخش کوچکی از آن هم به بازار ارایه می‌شود.

او همچنین تصریح کرد: برند دوم برند رهیاب از قدیمی ترین های تولید آینه در ایران است و می‌توان به جرات گفت باکیفیت‌ترین برند آیینه از دیرباز تا امروز است و این برند را انحصارا تامین و توزیع می‌کنیم.

شهرادمنش ادامه داد: همچنین برای بهبود عملکرد شبکه فروش شاخص هایی را تعریف کرده ایم؛ از جمله، میزان سرعت عمل در توزیع قطعات و میزان فروش، گروه سبد کالایی که کار می‌کنند، و بازه زمانی خرید و درصد  تحقق رضایت فروشگاه های قطعات یدکی که قطعات مورد نیاز خود را از شبکه فروش ما تامین میکنند که خود شامل یک مجموعه مولفه ها است. و این موارد معیارها برای سنجش نمایندگی برتر است.

او افزود: ما از فرصت برگزاری نمایشگاه بین المللی قطعات جهت معرفی نمایندگان برتر سال ۱۴۰۲ استفاده کرده و لوح تقدیر و تندیس نمایندگان برتر را در آن نمایشگاه به آن‌ها اهدا کردیم.

شهراد منش در انتها نیز گفت: چشم انداز ما در سال ۱۴۰۳ تبدیل شدن گروه بازرگانی اورینتال به انتخاب اول خریداران و تامین کنندگان است که انشالله با تلاش و همدلی خانواده بزرگ برند اورینتال به این مهم دست می یابیم.

 

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=29742

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.