مدیران خودرو “آریزو ۵ توربوشارژ” را رونمایی کرد+ عکس

محصول جدید مدیران‌خودرو با نام آریزو ۵ اسپرت (آریزو ۵S) به عنوان چهارمین نسل از این سدان رونمایی شد.

قطعه نیوز: مدیران‌خودرو در مراسمی از محصول تازه خود با نام MVM آریزو ۵ اسپرت که در حقیقت نسخه جدید آریزو ۵ توربوشارژ است و با تغییرات ظاهری راهی بازار خواهد شد، در حضور مدیران این شرکت رونمایی کرد.

آریزو ۵ از سال ۱۳۹۵ توسط گروه مدیران‌خودرو وارد ایران شده بود و تا سه نسل به‌روز شد؛ حال قرار است نسل چهارم این سدان با نام آریزو ۵S که نسخه به‌روز شده آریزو ۵ توربو است، وارد بازار کشور شود.

این محصول، تغییرات فنی نسبت به نسخه قبلی (آریزو ۵ توربو) ندارد و همچنان مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری چهار سیلندر توربوشارژ است که تولید ۱۴۷ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور دارد.

برای انتقال قدرت به چرخ‌های جلو یک گیربکس اتوماتیک CVT با قابلیت تعویض ۹ دنده شبیه‌سازی شده نصب شده است؛ اما ظاهر داخلی و بیرونی آریزو ۵S تغییراتی داشته که بارزترین آن تغییر جلو پنجره است.

احتمالا طبق اعلام مدیران‌خودرو، آریزو ۵S با قیمت حدود یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان عرضه خواهد شد.

 

منبع: ایسنا

 

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=28147

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.