آغاز صادرات ۷۰۰ میلیون یورویی قطعات خودرو به روسیه

قطعات خودرو

سخنگوی دولت، گفت: در حوزه قطعه سازی اخیرا ۱۲ تفاهم نامه با کشور روسیه به ارزش ۷۰۰ میلیون یورو منعقد شده و اجرای آن‌ها با شیوه روبل ریال آغاز شده است.

قطعه نیوز: علی بهادری جهرمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه تحول در صنعت خودروسازی افزود: از ابتدای سال بیش از ۳۷۰ هزار خودرو تولید و بدون ماندگاری در پارکینگ‌ها به بازار عرضه شده است.

وی گفت: بهمن ماه سال گذشته رهبر انقلاب با انتقاد از وضعیت خودرو در کشور مطالبه ایجاد تحول در این صنعت را داشتند.

سخنگوی دولت، ادامه داد: سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار خودرو ناقص در پارکینگ خودروسازان داشتیم که موجب نارضایتی مردم شده بود و مردم در انتظار دریافت خودرو بودند.

جهرمی افزود: رییس جمهور در آن زمان هشت فرمان در حوزه خودرو صادر کردند، در ۳ حوزه تمرکز صورت گرفت که تثبیت جریان تولید و تکمیل خودرو‌های ناقص اولین مورد بود و امروز تعداد خودروی ناقص و معطل در پارکینگ‌ها به کمتر از ۱۰ هزار خودرو رسیده است.

وی تصریح کرد: برای رقابتی شدن خودرو‌ها یک هم افزایی خوبی بین خودروساز‌های در حال شکل گیری است و چند خودروساز با سرمایه گذاری مشترک بدنبال تولید یک بن سازه بومی هستند که این کار باعث هم افزایی می‌شود و رقابت سازنده ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=24880

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.