بهمن دیزل واحد منتخب تولیدی روز ملی صنعت و معدن شد
بهمن دیزل
در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که در محل سالن اجلاس سران تهران برگزار شد؛ بهمن دیزل، بعنوان واحد منتخب تولیدی روز ملی صنعت و معدن، انتخاب شد.
قطعه نیوز: روز گذشته (شنبه 11تیرماه 1401) در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که در محل سالن اجلاس سران تهران با حضور «سید ابراهیم رییسی» رئیس جمهور، «سیدرضا فاطمی امین» وزیر صمت، «سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد و دیگر مقامات کشوری و همچنین، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فعالان بخش خصوصی برگزار شد؛ از «حسین خضری» مدیرعامل بهمن دیزل بعنوان یکی از واحدهای منتخب، تقدیر به عمل آمد و حائز دریافت لوح و تندیس شد.
این جایزه بر مبنای شاخصهای توسعه، بهرهوری، تولید، فروش و ایجاد اشتغال به مدیرعامل شرکت بهمندیزل تعلق گرفت.
گفتنی است، شرکت بهمن دیزل سهم بالایی در حوزه خودروهای تجاری دارد؛ همچنین، این شرکت محصولات جدیدی از جمله کامیونت فورس و کشنده پرقدرت و مدرن را به سبد محصولات خود اضافه کرده است.
با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» از سوی رهبر عالیقدر انقلاب، توسعه محصول، توسعه ساختار تولیدی، توسعه نیروی انسانی، توسعه اصلاح زیرساختهای مالی و افزایش تنوع محصولات از جمله سیاستها و برنامههای شرکت بهمندیزل برای سال 1401به شمار میرود؛ همچنین، این مجموعه، با توجه به نیاز بازار در حوزه تجاری، افزایش تنوع و افزایش تولید محصولات در دستور کار قرار داده است. همچنین، بیشتر محصولات بهمن دیزل، پنج ستاره و برخی دیگر چهار ستاره است.
از سوی دیگر، بهمن دیزل در نظر دارد تا پایان سال1401 تیراژ تولید را بین 20 تا 30درصد افزایش دهد. براساس گزارش تدوین شده توسط گروه کاری رتبهبندی و نظر کمیته رتبهبندی، رتبه اعتباری بلندمدت A و رتبهبندی اعتباری کوتاه مدت 1A به بهمن دیزل (سهامی عام) از شرکتهای زیرمجموعه گروه بهمن تخصیص داده شد و در حال حاضر گروه بهمن تنها گروه خودروساز کشور است که توانسته رتبه اعتباری A پایا را کسب کند.
گفتنی است، بهمن دیزل از سال 1395 ضمن خصوصیسازی، افزایش ظرفیت دو برابری در شهرک صنعتی البرز و اشتغال 30 درصدی را داشته و بعنوان یک شرکت بهرهور و بزرگترین تجاریساز کشور شناخته شده است.
منبع: اقتصاد آنلاین
انتهای پیام/

