معرفی موتورسیکلت دایچی ۱۵۰

قطعه نیوز: یکی از تازه‌واردهای موتورسیکلت‌های کلاس اسکوتر دایچی ۱۵۰ است که با توجه به طراحی، امکانات، توان فنی و البته قیمت، آینده روشنی را پیش روی خود می‌بینید.

برند دایچی – DAIICHI – که در بین مشتریان به شرکت چینی تلقی می‌شود در حقیقت اصالتی تایوانی دارد.

با این حال تصور مشتریان هم بی‌راه نیست چراکه عمده قطعات آن از چین وارد کشور می‌شود. این محصول ساخت شرکت نیرو موتور است و کار خود در بازار ایران را از سال ۹۸ استارت زده است.

طراحی دایچی ۱۵۰

تردیدی نیست که طراحی‌های شرکت پیاجیو روی معروف‌ترین موتورسیکلت خود یعنی وسپا، تأثیر عمیق روی سایر مدل‌های مشابه گذاشته است. اقبال وسپا به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین اسکوترهای دنیا سایر شرکت‌ها را هم مجاب به الهام گرفتن از طراحی جذاب آن کرده است.

طراحی نمای بغل دایچی 150

البته دایچی ۱۵۰ را نمی‌توان یک تقلید تمام عیار تلقی کرد. این موتور ایده‌های خلاقانه‌ای را روی پنل جلو اعمال کرده است. فرمت و ساختار زین چرم آن بدیع و جالب توجه است. اگرچه محل قرارگیری پاهای راکب کمی باریک به نظر می‌رسند ولی فاصله مناسب تا فرمان باعث شده تا این مشکل چندان چشم‌گیر نباشد.

یکی از نکات قابل قبول در طراحی این موتور، بازی زیبا ورق‌های استیل روی بدنه آن است. بدون تردید رینگ‌های براق و چندپره را باید به‌عنوان امضای اصیل دایچی ۱۵۰ به حساب بیاوریم.

در نمای جلو ترکیبی دیدنی از المان‌های مدرن و کلاسیک را شاهد هستیم. آینه‌های دایره‌ای یادآور مدل‌های قدیمی و LED روی پنل نشان‌دهنده حس و حال جدید آن است. این متفاوت بودن در قسمت عقب نیز به چشم می‌آید. جایی که گرافیک زیبای چراغ ترمز که در کنار آن دو چراغ LED احاطه شده است.

این اسکوتر یکی از محدود مدل‌هایی در بازار باشد که اگزوز آن با ورق استیل پوشانده شده است. دست آخر حتماً باید به محل زیرپایی سرنشین عقب هم اشاره کنیم که به طرزی خلاقانه با قابلیت جمع‌شوندگی درون بدنه، تعبیه شده است.

تجهیزات و امکانات دایچی ۱۵۰

در صورتی که چنین محصولی بخواهد انبوهی از آپشن‌ها را روی خود سوار کند آن وقت دیگر نمی‌توان آن را یک اسکوتر اقتصادی به حساب بیاوریم. بر همین اساس انتظارات از دایچی باید محدود و منطقی باشد. کیلومترشمار آنالوگ، صندوق سنتی زیر زین، جک بغل و جک وسط و لامپ هالوژن ازجمله تجهیزات استاندارد دایچی CR150 هستند. شاید تنها آپشن رفاهی مدرن این موتور پورت USB آن برای شارژ موبایل باشد.

مشخصات فنی دایچی ۱۵۰

در حالی که معروف‌ترین اسکوتر بازار یعنی وسپا از رینگ‌های ۱۰ و ۱۱ اینچی استفاده می‌کند، دایچی ۱۵۰ با جسارت سراغ رینگ‌های ۱۲ اینچی رفته تا توانایی‌های اسپرت خود را نیز به نمایش بگذارد. اگرچه این موتور در محور جلو از سیستم تعلیق فنر هیدرولیکی چنگالی استفاده می‌کند ولی در محور عقب هم‌چنان شاهد ساختار سنتی بازویی تک کمک هستیم. با این حال گفته می‌شود که توان کششی آن چیزی حدود ۳۸۰ کیلوگرم است.

این محصول با طول، عرض و ارتفاع ۱۸۹، ۷۴ و ۱۱۳ سانتی‌متری یکی از بزرگ‌ترین‌ها در کلاس خودش به حساب می‌آید. به همین دلیل است که نباید از وزن ۱۰۲ کیلوگرمی آن تعجب کنیم. به همین ترتیب در نظر گرفتن یک باک ۶ لیتری برای آن نیز می‌تواند خبر خوبی برای مشتریانی باشد که مسیرهای طولانی را به صورت روزانه می‌پیمایند.

پیشرانه ۱۵۰ سی‌سی تک سیلندر این اسکوتر قدرتی ۸.۳ اسب‌بخاری با ۸.۶ نیوتن‌متر گشتاور دارد که برای چنین کلاس کافی به نظر می‌رسد. حضور جعبه‌دنده CVT اتوماتیک و انژکتورهای Delphi کاری کرده است که این اسکوتر آسیایی خود را در حد و اندازه‌های یک نسخه اروپایی نشان دهد.

به همین دلیل است که دایچی ۱۵۰ در حالی می‌تواند به سرعت نهایی ۸۳ کیلومتر برساعت برسد که مصرف سوخت میانگین آن زیر ۲.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. با توجه به قیمت مقرون به صرفه این محصول نمی‌توان خرده‌ای به کاسه‌ای بودن دیسک ترمز عقبی آن گرفت.

تجربه رانندگی با دایچی ۱۵۰

بررسی نظر خریداران دایچی ۱۵۰ نکات طلایی را برای مشتریان بعدی بازگو می‌کند. برخی از مشتریان نسبت به کیفیت پایین ساخت این موتور انتقاداتی داشته‌اند؛ اما در مقابل از شتاب و سرعت آن نیز تعریف کرده‌اند.

لرزش اولیه یکی از رایج‌ترین مشکلات فنی دایچی فوق است که به گفته کاربران هیچ راه‌حلی برای برطرف کردن آن وجود ندارد. نرم بودن فنرها در صورتی که تنها یک راکب روی موتور قرار بگیرد، به خوبی به چشم می‌آید ولی وقتی دو نفر سنگین‌وزن روی موتور سوار می‌شوند کمی شاهد کوبیدن هستیم.

منبع: باما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.