حراج خودروهای سواری اموال تملیکی آغاز شد

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از آغاز عرضه خودرو سواری برای نخستین بار در حراج خرده فروشی خبر داد و گفت: در حراج خرده فروشی امکان شرکت برای عموم افراد جامعه اعم از کارکنان دولت وجود دارد.

قطعه نیوز: احسان عسکری از آغاز عرضه خودرو سواریچ برای نخستین بار در حراج خرده فروشی خبر داد و اظهار کرد: پس از شروع موفق آمیز حراج خرده فروشی سازمان که از خرداد ۱۴۰۲ آغاز شد، از ساعت ۱۰ صبح  امروز  ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ خودرو نیز به این حراج اضافه می شود و متقاضیان می توانند برای خرید اقدام کنند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: متقاضیان می توانند از ساعت ۱۱ صبح امروز ۲۴ بهمن تا ساعت ۱۴ دوشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ جهت بازدید خودروها به ادارات کل استان ها مراجعه کنند.

عسکری با بیان اینکه تاریخ ارائه پیشنهاد از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا ساعت ۱۹ همان روز خواهد بود، خاطرنشان کرد: زمان بازگشایی و اعلام برندگان ساعت ۸ صبح ۳۰ بهمن ماه است.

وی گفت: عموم مردم و متقاضیان می‌توانند جهت ارسال پیشنهاد قیمت به صفحه نخست سامانه ستاد ایران به نشانی setadiran.ir بخش مزایده و گزینه حراج خرده فروشی اموال تملیکی یا منوی آگهی های عمومی مراجعه کنند، همچنین متقاضیان می توانند از طریق سایت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به آدرس tamliki.ir و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس sso.my.gov.ir برای ثبت نام و ورود اقدام کنند.

 

 

انتهای پیام/


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=31982

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.