اپل موکا توربو به تهران رسید

اپل موکا، یک کراس‌اور شهری جمع و جور است که در جدیدترین نسخه آن وارد گمرک شهر تهران شده است. این خودرو مدرن با موتور ۱.۲ لیتری توربوشارژ وارد کشور شده است و به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

قطعه نیوز :پرشیاخودرو در نمایشگاه خودرو شیراز ۱۴۰۳ برای اولین‌بار خبر داد که می‌خواهد برخی از مدل‌های OPEL را به کشورمان بیاورد؛ یکی از این مدل‌ها، اپل موکا خواهد بود که قرار است در نسل دوم، مهمان جاده‌های کشورمان باشد.
البته این برای اولین‌بار نیست که اپل موکا را در ایران می‌بینیم چراکه در اواسط دهه ۱۳۹۰ خورشیدی، شرکت «توان خودرو جی» نیز تعداد بسیار محدودی از خودروهای اپل را به کشورمان آورد که یکی از آنها، نسل اول موکا بود که فقط در مدل ۲۰۱۶ در ایران به فروش رسید.

طراحی اپل موکا وارداتی
اوپل موکا به عنوان یک کراس اور جمع و جور، در اواخر سال ۲۰۱۲ وارد بازار شد. بنابر اعلام اوپل، فروش این خودرو تا ژانویه ۲۰۱۶ از نیم میلیون دستگاه عبور کرد. اما با قرارگیری اوپل زیر چتر استلانتیس، نسل جدید اوپل موکا با تحول کامل نسبت به مدل قبل و براساس پلتفرم‌های PSA، از سال ۲۰۲۱ در فرانسه تولید می‌شود. شرکت واردکننده قصد دارد از طریق زیرمجموعه خود این محصول را به صورت وارداتی در ایران عرضه کند.
فرم کلی و حتی اجزای بدنه اوپل موکا تحت تاثیر خطوط مستقیم شکل گرفته است اما با استفاده ماهرانه از خطوط منحنی در بخشهای مختلف همچون گوشه چراغها و ستون انتهایی، خروجی اگزوز دوتایی، تزئین سقف، ستون‌ها، کاپوت و رینگها با مشکی و همچنین نوار قرمز رنگ بین  ستونهای جلو و عقب، می‌توان طرحی قابل قبول و خوشایند را مشاهده کرد که ترکیبی از کراس اورهای جمع و جور و هاچبکهای جوان‌پسند را نمایش می‌دهد.

ابعاد بدنه اوپل موکا در طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محورها به ترتیب ۴.۱۵۱، ۱.۷۹۱، ۱.۵۳۱ و ۲.۵۵۷ متر اعلام شده است که بر رینگ های ۱۶ اینچ قرار می‌گیرد. با توجه به ابعاد بدنه ، اوپل موکا می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای خانواده‌های کم جمعیت باشد.
طراحی داشبورد و مخصوصا کنسول میانی اوپل موکا در مقایسه با برخی خودروهای چینی، چندان مدرن به نظر نمی‌رسد اما هماهنگی کلی، طراحی یکپارچه نمایشگرها و کیفیت بالای قطعات را نمی‌توان نادیده گرفت.

مشخصات فنی اپل موکا ۱۲۰۰ وارداتی
قوای حرکتی اوپل موکا از موتور ۱.۲ لیتر توربوشارژ با ۱۳۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور، تامین می‌گردد که خروجی را از طریق گیربکس هشت سرعته خودکار به محور جلو انتقال می‌دهد.

این پیشرانه متعلق به گروه PSA را قبلا در DS3 مشاهده کرده بودیم. از سیستم تعلیق اوپل موکا به صورت اتصالات مک فرسون در محور جلو و محور پیچشی در عقب و شتاب صفر تا صد و حداکثر سرعت این خودرو نیز به ترتیب ۹.۲ ثانیه و ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است.
امکانات اپل موکا
بنابر اطلاعات شرکت واردکننده، اوپل موکا بازار ایران به شش کیسه هوا، نمایشگر لمسی، دوربین عقب، ،سنسور عقب، صفحه نشان دهنده دیجیتال، فرمان برقی با جعبه فرمان تطبیقی،کروز کنترل، ترمز دستی برقی، مه شکن عقب، استارت دکمه ای، سیستم پایداری ESP و ترمزهای دیسکی جلو و عقب با ABS و EBD مجهز شده است.
رقیبان اپل موکا وارداتی در بازار ایران
رقبای اوپل موکا در بازار ایران از نظر ابعاد بدنه و مشخصات فنی، چانگان CS35 پلاس،کیا سونت، کیا سلتوس، هیوندای کرتا، هیوندای کنا و ام وی ام X55 پرو خواهند بود. البته در آینده، گزینه‌های دیگر از جمله سیتروئن C3-XR و ایران خودرو ریرا هم به جمع رقبای این خودرو اضافه خواهند شد.

انتهای پیام/

 


لینک کوتاه: https://www.ghatenews.com/?p=31910

کپی لینک خبر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.